👈 فروشگاه فایل 👉

نقش گیاه دارچین در درمان بیماریها

ارتباط با ما

... دانلود ...

نقش گیاه دارچین در درمان بیماریها

نقش گیاه دارچین در درمان بیماریها

 

نقش گیاه دارچین

در درمان بیماریها 

نقش گیاه دارچین در درمان بیماریها 

مقدمه:

معرفی گیاه دارچین

انواع دارچین

مشخصات گیاه دارچین

فصل رویش و كشت گیاه

روشهای مختلف كنترل های كیفی و كمی شیمیایی

سنجش های مرغوبیت

مصرف غذایی

دارچین در طب سنتی

خواص دارویی و درمانی

خاصیت ضد میكروبی دارچین

مختصری در مورد بیماری دیابت

آثر آنتی دیابتیك دارچین

عوارض پوستی و آلرژیك

باروری، بارداری شیردهی

قدرت جهش زایی و سرطان زایی

فهرست  منابع فارسی

گیاهان اولین موجودات خلقت و این جاندارن خاموش و نمودارهای زیبایی در طبیعت، پت از گذشت میلیون ها سال كه از پیدایش آنها برروز زمین می گذرد، در طی چند قرن اخیر، آثار  و خواص اعجاز انگیز خود را توسط  دست بشر به منصه ظهور رساانده‌اند.

طب و طبابت و به طور اعم معالات از ولین مسائلی است كه بشر برای حفظ اعتدال و توازن مزاج  در بروز امراض جهت اعاده سلامتی به آن روی آورده نسبت به دفع وضع قوانین، امكانات، تحقیقات و گردآوی لازم ومسائل مربوطه نهایت باریك بینی و دقت را معمول داشته، زیرا به هر صورت جان آدمی گنجیه و دیعه ای است كه حفظ آن ذاتی و غریزی است .

در طی قرون و اعصار متمادی مردم به خواص درمانی گیاهان پی برده اند و دانشمندان بزرگی  در اقصی نقاط جهان، دراین زمینه تحقیق و كار كرده اند و كتا بها نوشته اندو همزمان با سایر نقاط دنیا در ایران نیز استاتید و دانشمندان بلند پایه ای چون اوبو‌علی سینا، محمد زكریای رازی، سید اسماعی جرجانی و ابونصر موفق هروی قرن های متمادی علم پزشكی ئ درمانی جهان را تحت تاثیر قرار داده و به حدی ارتقاء علمی یافته اند كه آثار آنها به اروپا رفته وتا قرون شانزده و هفده، تعلیمات منحصر به فرد دانشگاهی را تشیكل داده وهنوز مضامین آن مورد تتبع و ترجمه و استفاده است.

فارماكوكنوزی كه معینی تحت الفظی آن داردوشناسی (علم الادویه) است، جزئی از هنر و علم پزشكی به شمار می آید و آغاز آن از زمانی است كه بشر ب درمان بیماری‌ها پرداخته است. فارماكوكنوزی از تمدن های كهن، كه در آنها از اجزای حیوانات و گیاهان، محلول های شفا بخش وتهیه می كردند و آنها را برای از  بردن آلام و كاستن رنج ومقابل با بیماری ها به كار می بردند و ریشه گرفته است. منشا اولیه فارماكوكنوزی را می توان در اسرار جادوگری قبایل بشری دانست كه توانسته است دوره مبت نشده اسرار طب انسانی را پشت سر بگذارد وسیر تكاملی خود را از مرحله بدوی تا به امروز كه عصر استفاده  از عوامل اختصاصی است به خوبی طی نماید.

با آنكه امروزه درمان بیماری ها بیشتر از طریق مصرف داروهای صورت می گیرد كه منشاء صنعتی دارد واختصاصا در‌آزمایشگاه تهیه می شوند و اثرات قاطع آنها نیز ردرمان بیماری ها موجب توسعه مصر ف آنها گردیده است، معهذا چون با مصرف  بعضی از داروها  زیانهایی به بدن می رسد، روز به روز به اهمتی گیاهان دارویی و فرآورده های آنها بیشتر توجه می‌شود و اعتقاد علومی درباره آنها پیوسته تقویت می‌گردد.

دارچین معمولاً به عنوان پوست درخت  Cinnamomumzeylanicum   شناخته می‌شود. در پرتغال و اسپانیا به عنوان  Canela   ، در فرانسه Cannelle   و در آلمانی به عنوان Zimt  شناخته می‌شود. در هند و ایران دراچین خوانده می شئد كه بمنی چوب درخت چینی است كه درقیق ترین توضیح برای دارچین است . اسم آن از « kayumanisk» به معنای چوب شیرین زبان  مالاكا كارگرفته شده كه معادل عبری آن «qinnkmu» است كه منشا كلمة cinnamon  است. كلمة Canolla توسط ایتالیایی ها استفاده از تا توضیح بدهند به عنوان «little cannan tubes» (لوله های توپی كوچك) كه شبیه پوست ساقة لوله شده دارچین است. تجارت دارچین در قرن ها سیرزدهم و چهاردهم در كنترل ونیس بود  كه به همین علت این شهر بسیار ثروتمند شده بود (67)

مصری های دارچین را به همراه مر درمومیایی كردن استفاده می كردند، شاید به خاطر سینامیك اسید كه خاصیت آنتی باكتریال دارد. عبر ها از دارچین درمراسم مذهبی  استفاده می كردند و در همین حال در مكزیك،‌كشورهای آسیایی، عربستان در شمال آفریقا دارچین  در آشپزی استفاده  می شده ولی بع عنوان ادویه د آشپزی استفاده نمی‌شده است.

در قرون رسطی و بعد از آن دارچین از حصر  صادر می شد كه  خود توسط تاجران عرب از سیلان آورده می شد. دارچین  تبدیل به یك طعم محبوب در تعدادی زیادی از غذاها شد و به عنوان محرك اشتها، هاضمه و درمان برای سرفه و گلو درد شناخته شد. در حال حاضر  در آمریكا دارچین به طور عمده برای طعم دادن به دسرها و چاشنی ها استفاده می‌شود. در حالیكه در آن در تركیبات گرانی كه به نوشیدنی ها و قهوه اضافه می‌شود استفاده می‌شود. (68)

دارچین حقیقی در آشپزی مكزیكی و در قهوه و چای بسیار محبوب است.

احتالا دارچینی كه مصری ها در زمان فراعنه استفاده می كردند و به طور عمده از چین می آمده جایی كه درختستان هایی  از دارچین در جایی اطراف شهر kweikin كه اكنون Guilin  (Kwei  به معنای دارچین  و lin  به معنای جنكل است)  خوانده می‌شود و روئید. دارچین حقیقی سیلان كه اكنون سرپلانكا نامیده می‌شود توسط پرتغالی ها در اوایل قرن  شانزدهم كشف شد و بعد از آن تجارت آن به طور ظالمانه ای توسط آنها كنترل شد. (65)

درخواست رو به رشد برای دارچین منجر به جنگلی بین هلندی ها و پرتغالی ها شد و در اواسط قرن هفدهم هلندی ها تجارت سیلانی تحت كنترل  درآوردند. در قرن هفدهم خیلی از هلندی ها در سریلانكا درتلاشی برای شكستن قوانین شالمانة مستعمره نشین های جدید قتل عام شدند . اما این منجر به تلافی و پیشرفت پرتغالی ها دركنترل كاشت دارچین جزیره شد.

هلندی ها به زور امتیاز انحصاری دارچین را گرفتند. برای اینكه قیمت ها را بالا نگهدارند در سال 1760 قدار زیادی دارچین را در آمستردام سوزاندند تا دارچین كم یاب شود. شاید این رفتار خسملانه دوستداران خیالباف دارچین را در سیار كشورها قانع كرد كه آن ادویه بیش از اندازه در خوراك یزی استفاده شده . (68)

 در هر حال در سال 1795 انگلیسی ها كنترل سیلان را با این امدی كه علاقة مردم را نسبت به دارچین  دوباره زنده كنند به دست گرفتند خیلی قبل از این نهال های دارچین  توسط هلندی ها برای كاشت در اندونزی منتقل شد.  اهمیت  دارچین  به طور مستمر و دریجی  رو به كاهش گذاشت چون  استفاده از این ادویه  در آشپزی و ساختن شراب از افتاد اكنون علاقه به دارچین در مصر روبه رشد است. در قرن نوزدهم به مصر دارچین توسط فرانسوی هایی كه نهال های آن را در Jardin de plantes  پاریس می كاشتند و معرفی شد. درهرحال  بعد از آن اهمیت  دارچین  در آشپزی فرانسوی كاهش یافت با این حال هنوز در غذهای سنتی  فرانسوی كانادا استفاده می‌شود.

 

 

 

👇محصولات تصادفی👇

مقاله آموزش الزامی در بهره وری نیروی انسانی مبانی نظری ماهیت نمایندگی مجلس تحقیق پاورپوینت طراحی ساختمان در نواحی معتدل و مرطوب پایان نامه بررسی رابطه میان سرمایه اجتماعی و تعالی سازمانی در دانشگاه تربیت مدرس داده های آماده اکسل برنج