👈 فروشگاه فایل 👉

طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو

ارتباط با ما

... دانلود ...

طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو

طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو

طرح توجیهی

پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانكی

طرح توجیهی

پرورش و نگهداری زنبور عسل

1

خلاصه طرح:

موضوع طرح:

دستگاه صادره كننده مجوز:

ظرفیت اسمی تولیدات: 1250 كندو

نوع تولیدات:

تعداد شاغلین: 9 نفر

سرمایه گذاری كل طرح: 892.98 میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: 839.89 میلیون ریال

سرمایه در گردش: 53.10 میلیون ریال

درآمد سالیانه: 1000.00 میلیون ریال

سود ویژه: 209.83 میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: 3.8 سال

نرخ بازدهی سرمایه: % 26.4 درصد

مقدمه:

عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو

ساكارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز،

كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود

اختصاص داده است. ضمن اینكه مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن،

كلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند. عسل به عنوان یك ماده كامل غذایی همچنین

اسیدهای آلی ( اسید مالیك، وینیك، ،(B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K) دارای انواع ویتامین ها

سیتریك، لاكتیك و اگزالیك ) و پروتئینها بوده و میتواند 315 تا 335 كیلوكالری انرژی ( به ازای

هر یكصد گرم ) تولید نماید.

از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی كنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل

تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه (

در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها ... »: تهیه شده با عسل ) مینویسد

را باز میكند، عسل ، خوراكی است كه جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته

«. را در خاطره زنده میكند، اندیشه را پاك و زبان را میگشاید

كلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یك ماده غذایی مقوی و همچنین

دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات

تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر كیفیت

محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند كه بایستی هر چه بیشتر مد نظر

قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد

غذایی شود.

طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد كندوها میشود كه این عمل

به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام میپذیرد. در مناطق گرمسیر حتی میتوان از هر كندو یك بچه

كندو گرفت.

با اجرای این طرح ، علاوه بر كسب سود مناسباقتصادی میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال

نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.......

ادامه طرح را پس از دانلود مطالعه کنید 

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت تکنیک های سوء استفاده و تقلب رایانه ای(فصل هفتم کتاب سیستم های اطلاعاتی حسابداری مرادی و بیات) مقاله بررسی حقوقی نسل کشی و معاونت در آن مقاله ایمنی و سلامت حرفه ای در نگهداری کارکنان بررسی رابطه هوش هیجانی بر رضایت زناشویی در بین افراد زنان شاغل و غیر شاغل ارائه یک الگوریتم کنترل همروندی با مصرف انرژی بهینه در پایگاه داده های شبکه موردی سیار مبتنی بر الگوریتم رقابت استعماری