👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی

پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی

پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی

فهرست مطالب

عنوان   

1- مقدمه و تاریخچه

2- تعریف تابش

3- امتیازات تابش

4- واحدهای اندازه‌گیری

5- اثرات مختلف تابش در مواد غذایی

5-1- اثر بر میكروارگانیسم‌ها

5-2- اثر بر روی آنزیم ها

5-3-اثر برفاكتورهای تغذیه‌ای و اجرای غذایی

5-3-1- تأثیر برروی پروتئین‌ها

5-3-2- تأثیر برروی چربی‌‌ها

5-3-3- تأثیر برروی كربوهیدرات‌ها

5-3-4- تأثیر برروی ویتامین‌ها

5-4- اثر تابش برروی خواص ارگانولپتیكی

5-4-1- عطر و بو

5-4-2- مزه

5-4-3- رنگ

 

 

5-4-4- بافت 

6- شیوه عمل پرتوهای تابیده شده

7- نقش‌های مختلف تابش در مواد غذایی

7-1- استریلیزاسیون تجاری مواد غذایی (Radappertization)

7-2- استریلیزاسیون معمولی مواد غذایی (Radicidation)

7-3- پاستوریزاسیون مواد غذایی (Radurization)

7-4- ضدعفونی مواد غذایی (Disinfection)

7-5- آفت‌زدایی مواد غذایی (Disinfestations)

7-6- جلوگیری از جوانه‌زدن

8- اثرات سودمند پرتودهی (Benefits)

9- خطرات و معایب اشعه‌دهی (Risks)

10- ایمنی و كنترل كیفیت غذاهای تابش داده شده

11- ایمنی واحدهای تابش‌دهنده

12- نكاتی درباره آژانس‌ها كنترل و اجرایی

13- برخی اطلاعات جدید در زمینه ایمنی فرآیند اشعه‌دهی

14- بررسی و برآورد هزینه‌های تشعشع

15- بکارگیری سیستم HACCP در غذاهای اشعه دیده

16- نتیجه‌گیری

1- مقدمه و تاریخچه تابش:

كشف رادیواكتیویته در سال 1986 فیزیكدان فرانسوی هانری بكرل (H. Bequrel) 

مطالعات ابتدائی در مورد پدیده رادیواكتیویته نشان می‌دهد كه انتشار اشعه مستقل از هر گونه شرایط فیزیكی و شیمیائی است. مثلاً قرار دادن یك عنصر رادیواكتیو در شعله آتش یا قرار دادن آن در هوای آزاد و یا در آب معمولی هیچ تأثیری در قدرت اشعه‌دهی آن ایجاد نمی‌كند.

👇محصولات تصادفی👇

تحقیق انواع بیمه و رضایتمندی مشتری در صنعت بیمه ترجمه مقاله معرفی شبکه حسگر پنجره های کشویی پژوهش زمین شناسی ساختمانی و مسائل زیست محیطی معدن سرب راونج دلیجان محاسبات مربوط به موتورهای واحد word shop