👈 فروشگاه فایل 👉

گزارش کارآموزی كارخانه نوشابه‌ سازی زمزم گرگان

ارتباط با ما

... دانلود ...

گزارش کارآموزی كارخانه نوشابه‌ سازی زمزم گرگان

گزارش کارآموزی كارخانه نوشابه‌ سازی زمزم گرگان در 34 صفحه ورد قابل ویرایش

گزارش کارآموزی كارخانه نوشابه‌ سازی زمزم گرگان در 34 صفحه ورد قابل ویرایش

 

فهرست  مطالب

 

مقدمه: 1

تاریخچه و معرفی شركت: 2

آب: 5

تصفیه‌خانه آب: 6

تانك گچ‌گیرخانه: 10

خط تولید: 13

طرز تهیه نوشابه در ظروف PET‌ 5/1 لیتری: 17

طرز تهیه نوشابه در ظروف PET 300 سی‌سی: 18

عصاره: 20

آزمایشات شیمیایی: 22

آزمایشات مربوطه به تصفیه‌خانه آب: 29

تصفیه فاضلاب: 31

ویژگی نوشابه‌های گازدار. 33

 

 

 

 

 

عنوان                                                                                                       صفحه

·              قدمه

·              تاریخچه ومعرفی شركت   

·              آب                                                          

·              تصفیه خانه آب                                                

·              تانك گچ گیرخانه        

·              خط تولید                 

·              طرزتهیه نوشابه درظروف pet 5/1لیتری                     

·              طرزتهیه نوشابه درظروف pet 300سی سی                         

·              عصاره                         

·              آزمایشات شیمیایی

·              آزمایشات مربوط به تصفیه آب

·              تصفیه فاضلاب    

·              جدول ویژگی های نوشابه گازدار

 

مقدمه:

آشامیدنی‌ها به طور كلی مواد غذایی هستند كه برطرف كننده نیازهای غذایی نیستند، بلكه از آنها برای رفع عطش و مقداری هم محرك هستند، مثل چای و قهوه در یك دسته‌بندی كلی نوشابه‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند:

1.     آشامیدنی‌های غیرگازدار محرك

2.     نوشابه‌های غیرالكلی

3.     نوشابه‌های الكلی

دسته اول شامل: قهوه، چای، آشامیدنی‌های كاكائویی و شكلاتی

دسته دوم: آب‌های معدنی و چشمه، آب میوه، شربت و لیمونادها

دسته سوم: آب جو و شراب

آشامیدنی‌ها از اهمیت زیادی در صنعت برخوردار هستند، چون حاوی بسیاری از مواد مغذی مثل ویتامین‌ها هستند كه  تابع قوانین مربوط به مواد غذایی هستند و از سوی دیگر این فرآیندها در حجم زیادی به مصرف می‌رسند. یك نوشتابه سبك عمدتاً شامل آب، شكر، تركیبات طعم دهنده یا آب میوه و سایرا فزودنی‌هاست. طعم و مزه محصول نهایی یكی از فاكتورهای بسیار مهم در تولید اینگونه نوشابه‌هاسا كه توسط تعادل بین اسیدیته، شیرینی، شفافیت، وجود طعم دهنده، عطر كوورت Tarbidity‌ و تازگی محصول مشخص می‌شود.

 

 

كیفیت محصول نهایی به عوامل زیر بستگی دارد:

1.         آب مصرفی: كه حضو املاح  در طعم نوشابه اثر می‌گذارد. به همین دلیل آب مورد نیاز در صنعت نوشابه‌سازی می‌بایست تصفیه شده و املاح مضر و غیرضروری آن حذف شود.

2.         كیفیت قند: یك نوشابه معمولی شامل 11-9درصد قند است كه به صورت ساكاروز و قند اینورست Inversugar، گلوكز، فروكتوزات به نوشابه‌های رژیمی قند مصنوعی می‌زنند.

3.         افزودن اسیدهای خوراكی: ‌اسید سیتریك و تارتاریك، اسانس‌ها و عطرها.

4.         مقدار CO2: اكثر لیمونات‌ها حاوی 8-4 گرم CO2 در لیتر هستند. وجود CO2  در محصول نهایی باعث تازگی نوشابه می‌شود و به علت خاصیت Buctriocide باعث افزایش مدت زمان نگهداری نوشابه می‌شود.

5.         استفاده از سایر افزودنی‌ها: مثل افزودن عوامل ایجاد كوورت.

 

تاریخچه و معرفی شركت:

شركت زمزم گرگان در سال 1352 با سرمایه بخش خصوصی در داخل شهر گرگان تاسیس شد. در ابتدا محصولاتش را با نام پپسی به بازار عرضه كرد. با شروع انقلاب، مدیریت مجموعه تغییر یافته و در حال حاضر وابسته به بنیاد جانبازان می‌باشد.

قرار گرفتن شركت در داخل شهر گرگان و عدم وجود سیستم تصفیه فاضلاب مناسب، باعث شد كه  سازمان حفاظت از محیط زیست پساب خروجی شركت را به عنوان یكی از آلوده ‌كننده‌های آب دریای خزر به حساب آورد تا اینكه  در سال 1377 مطالعات مقدماتی برای انتقال كارخانه از داخل شهر به مكان فعلی، یعنی در كیلومتر 8 جاده گرگان ـ گنبد، ابتدای روستای اصفهانكلاته آغاز گردید و به تدریج با انتقال دستگاه‌ها از سال 1378 به بعد و نهایتاً در اردیبهشت 1379، عملیات انتقال به اتمام رسید و كارخانه در مكان ذكر شده شروع بكار نمود.

محصولات این شركت عبارتند از:

انواع نوشابه‌های گازدارد با طعم پرتقالی، كولا، لمون لایم، آب آشامیدنی، انواع نوشابه‌های رژیمی (با طعم پرتقالی و كولا)، دوغ گازدار و بدون گاز.

موفقیت‌های كسب شده در زمینه نشان‌های استاندارد:

این شركت تا كنون دارای 5 نشان استاندارد ملی برای محصولات تولیدی خود می‌باشد.

در زمینه كسب استانداردهای بین‌المللی، این شركت در سال 1380، ‌استاندارد بین‌المللی HACCP را از شركت توف رانیلند آلمان كسب نمود. این استاندارد مربوط به بهداشت و ایمنی مواد غذایی بوده  و تاكید ‌آن بر ایجاد شرایط مناسب تولید مواد غذایی (GMP) می‌باشد.

این شركت همچنین در سال 1381 موفق گردید استاندارد  مدیریت زیست‌محیطی (ISO-14001) را از شركت URS انگلستان اخذ نماید. گام اول جهت برقراری سیستم ISO-14001 ایجاد یك سیستم تصفیه فاضلاب مناسب بوده است كه اختصاراً UASB نامیده می‌شود كه در آن تصفیه پساب خروجی كارخانه به كمك لجن فعال و باكتری‌های بی‌هوازی و هوازی انجام می‌گیرد.

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت حسابداری ارزش جاری مقاله سیستم حفاظتی مدیریتی خانه های هوشمند BMS پژوهش پروتکل های مسیر یابی در شبکه های حسگر بی سیم کارآفرینی طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای شیپ فایل زمین شناسی گیلان